Hugo Boss – Nuit

Hugo Boss – Nuit

Gwyneth Paltrow är kanske mest känd för sina skådespelarinsatser i bl.a Thrillern Seven snarare än som skyltdocka åt parfymer. För Hugo Boss doft Nuit står hon som frontfigur i reklamfilmer och annan marknadsföring. Doften skall spegla den starka men ändå sensuella, framgångsrika och moderna kvinnan. En aftondoft som skall ge dig känslan av att vara ”perfekt sammansatt” för nattens äventyr.  Toppnoter av vit persika, mellannoter av vit viol och jasmine och de nedre noterna innehåller kristallmossa, varmt trä och cederträ.

Har uppfattats som en ganska ”säker”  och varm doft, den sticker inte ut så jättemycket och upplevs av en del som lite tråkig. Många verkar föredra den som en dagdoft snarare än en doft som passar för kvällens aktiviteter. Flaskan är så klart snygg… precis som frontfiguren för doften.

Hugo Boss Nuit edp - 30 ml.

oss Nuit EDP 30 ml. är en attraktiv och feminin doft som är inspirerad av den symbol för kvinnlig stil - den lilla svarta klänningen och den speciella självförtroende. BOSS Nuit Pour Femme består av enmoderne sammansättning av feminina blommiga noter i kombination med mousserande toppnoter och är det perfekta komplementet till den lilla svarta klänningen. Den fungerar som den berömda pricken för BOSS-kvinna när hon blir redo för en natt på stan, det ger helt enkelt att hon känner ''perfekt''.

 

Hitta bästa pris

Glossme 424.00:- Köp
Smartgirl 459.00:- Köp
Shopping4net.se 459.00:- Köp
Eleven.se 525.00:- Köp
 
 
 
VN:F [1.9.22_1171]
Betyg: 6.3/10 (av 9)
Hugo Boss - Nuit, 6.3 out of 10 based on 9 ratings

Comments are closed.