Gucci – Premiere

Gucci – Premiere

Inspirationen till Gucci Premiere kommer från en tidlös Hollywood glamour och skall enligt dess officiella site ge dig en känsla av ditt alldeles eget ”röda mattan-ögonblick”.  Du skall alltså dofta sofistikerat trä och mysk om du sprutar på dig lite av doften.  Jag vet inte om det är så hollywoodstjärnorna doftar men det tycker Gucci i alla fall. Den innehåller topptoner av Bergamott och Björnbär samt toner av apelsinblomma och mysk.

Den har mottagits väl på marknaden och många rekommenderar den som en aftondoft. Det är inte många som säger något negativt om doften, det enda är att en del tycker att doften försvinner lite väl fort.

Gucci Premiere EdP (30ml)

Denna nya doft, som är inspirerad av tidlös Hollywood glamour och frontas av en modern ikon – Blake Lively, är en inbjudan att bejaka sitt eget röda mattan-ögonblick. Varje Gucci-kvinna kombinerar styrka, kraft och närvaro med sensuell kvinnlighet och är van vid att vara först: både i sin karriär och i sitt kärleksliv. Och hon har samma speciella krav på sin parfym. Precis som en ’leading lady’ med elegans skrider uppför röda mattan i sin Gucci couture klänning, så är varje kvinna värd att uppleva sitt Gucci Première ögonblick. Gucci Première är en sofistikerad trä- och mysksensation. Toppnoter: bergamott, apelsinblomma. Doften öppnar upp med lyxen och ymnigheten hos en vintage champagne. En explosion av sprudlande bergamott som smälter samman med feminin och högtidlig apelsinblomma leder till den berusande spänningen vid entrén på röda mattan. Hjärtnoter: vita blommor, mysk.I doftens kärna ligger de strålande vita blommorna inbäddade i en intensiv bouquet, spetsad med en förföriskt sensuell modern mysk. T

 

Hitta bästa pris

Glossme 579.00:- Köp
Shopping4net.se 689.00:- Köp
Bubbleroom 720.00:- Köp
NELLY.COM 720.00:- Köp
 
 
 
VN:F [1.9.22_1171]
Betyg: 7.0/10 (av 8)
Gucci - Premiere , 7.0 out of 10 based on 8 ratings

Comments are closed.